sparkMiddel 6

boek een Spark!-sessie en laat je inspireren over online ambassadeurschap

sparkMiddel 6

boek een Spark!-sessie
en laat je inspireren over online ambassadeurschap

Medewerkers zijn in het bezit van een flinke portie kennis, ervaring en talent. Wanneer ze deze kwaliteiten in combinatie met hun persoonlijkheid uitdragen, dan heeft dit een positief effect op de doelstellingen van je organisatie. Dit noemen we online ambassadeurschap. Het resultaat? Je versterkt de reputatie van je organisatie, je genereert meer leads en nieuw talent klopt op je voordeur.

Wil je meer weten over online ambassadeurschap (of in het Engels 'employee advocacy') én wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je dan inspireren tijdens onze Spark!-sessie.

voor wie

Deze sessie is bedoeld voor managers of medewerkers die werkzaam zijn op een communicatie-, marketing-, sales- of HR- / recruitmentafdeling. Ben je nieuwsgierig naar de onbenutte, online kracht van je medewerkers? Wil jij de mogelijkheden op dat vlak verkennen? Dan is een Spark!-sessie iets voor jou.

dit ga je leren

  • wat online ambassadeurschap is, maar ook wat het niet is
  • wat het je organisatie oplevert
  • meer over thought leadership, social selling en employee branding
  • wat de voorwaarden voor succes zijn
  • hoe jij je medewerkers in beweging krijgt
  • met welke do’s en don’ts je rekening moet houden
  • hoe je een vliegende start maakt.

aantal deelnemers

5-100

tijdsduur & vorm

Maximaal 90 minuten. Via Microsoft Teams of in de toekomst bij jouw op kantoor.

prijs 

€ 1.750,- (excl. BTW) 

Wie geven de Spark!-sessie?

3 bollen spark 2

Stéphan Lam is auteur van het boek 'medewerkers als online ambassadeurs', trainer bij Frankwatching en spreker bij Speakers Academy.

Jochem Koole heeft als spreker een mooie rij spreekbeurten op zijn naam staan, waaronder vele incompany-events en congressen als The Social Conference en Social Media Week.

Dit duo brengt een flinke dosis ervaring en enthousiasme, aangevuld met cases en inzichten. Op die manier zullen jij en je collega's in korte tijd veel kennis opdoen.

Lees meer over Stéphan en Jochem